SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Turebergs Basketklubb
Basket

P09 - Nu börjar det på allvar
2024-05-29 22:52

Det har varit spännande att få vara med och jobba med dig på några måndagsträningar. Stort fokus på grundläggande teknik. Det är alltid utmanande att försöka hinna med och coacha alla spelarna. En omöjlig uppgift men man får vara envis. Jag hoppas i alla fall att mina kommentarer satt sina spår. Att förändra något är inte lätt och kräver att också du är villig att göra saker på nytt sätt. Det är obekvämt och kräver mer än att göra som du alltid gjort tidigare. Nya tekniker och rörelser tar tid att lära in. Det hinns inte med på en träning i veckan. Därför är nu sommaren den bästa tiden även för en basketspelare. Här finns massor av tid och inget krav att samtidigt prestera i skolan.

Den spelare som kommer att utnyttja sommaren till träning kommer också att utvecklas väldigt mycket. Om du tränar 3-4 dagar i veckan under åtta veckor så är det mer än vad jag hinner med under en hel säsongs måndagsträningar.

Ta chansen till att utvecklas. Det kräver att du vill och inte bara nöjer dig med att slappa hela sommaren. Träna ihop med en kompis, då är det lättare och man kan stötta varandra.

Du är lyckligt lottade som får en proffsig fystränare som går igenom ett fysträningsprogram. Med detta i ryggen så kommer du att vara mycket bra förberedd inför hösten. Bara du ser till att  träningen blir genomförd.

 

Vi ses igen på fredag 7/6 1600 i Töjnahallen.

 

Lasse


Nyhetsarkiv
Tusen tack!2024-06-17 22:43
Fredagsträningen 14/62024-06-14 23:25
 
Facebook
Klubbsponsorer