Sommarlovsläger Tureberg Basket
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Turebergs Basketklubb
Basket

Välkommen till Tureberg Basket

 

Välkommen till Tureberg Basket, där varje medlem spelar en viktig roll i våra ungas framtid. Vill du vara med och göra skillnad? Bli stödmedlem nu och stötta vår fantastiska klubb!

Varför bli stödmedlem hos Tureberg Basket?

  • En central plats i Tureberg Basket-familjen.
  • Direkt påverkan på ungdomarnas utveckling och glädje.

 

Klicka här - för att bli stödmedlem och vara med och skapa minnen för livet!

 

Din support gör det möjligt för oss att göra träningsvardagen fantastisk för våra unga talanger. Varje bidrag är en viktig byggsten för en ljusare framtid för våra spelare.

 

🔗 Förutom att bli stödmedlem välkomnar vi även engagerade individer som vill delta som tränare eller vara en del av våra spännande utskott. Tillsammans är vi starka, och varje individ spelar en viktig roll!

 

Tack för att du är med och gör skillnad. Vi och våra ungdomar behöver dig! 🏀💪

Tureberg Basket hanterar medlemmars personuppgifter i vårt medlemsregister. För omyndiga medlemmar hanterar vi även kontaktuppgifter till föräldrarna.

 

Vi sprider även medlemmarnas personuppgifter till andra organisationer. Dessa är Riksidrottsförbundet och Svenska Basketbollförbundet. Det är nödvändigt för spelarförsäkring, licenshantering och utbildningar.

 

Tekniskt sker utbytet i våra system enligt följande:

  • klubben har ett medlemsregister som heter SportAdmin
  • Från SportAdmin förs samtliga aktiva i klubben över till Riksidrottförbundets register, IdrottOnline (personnummer används som identitet och ett idrottsid skapas)
  • Från IdrottOnline förs sedan alla vår medlemmar över till portalen för basketutbildning (personnummer används som identitet)
  • Från IdrottOnline förs även medlemsuppgifter över till basketförbundets licens- och matchsystem, Profixio (riksidrottsförbundets idrottsid används som identitet).

Länk till klubbens dokument

 
Facebook
Klubbsponsorer