Sommarlovsläger Tureberg Basket
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Turebergs Basketklubb
Basket

VI SÖKER UNGDOMSCOACHER
2024-04-25 13:27

Tureberg Basket har 450 aktiva medlemmar i 24 lag. Vi är en förening som arbetar över hela kommunen med målet att skapa en positiv basketkultur där alla får delta och får utvecklas. Vi har en aktiv styrelse, ett stort engagemang bland föräldrar, lokala skolor, företag. Tureberg Basket spelar Elitbasket med sina herr och damlag. Vi har ca 30 tv-sända hemmamatcher i Sollentuna Sim och Sporthall. Våra Elitlag leds av rutinerade och meriterade coacher i absolut toppklass.

 

Vi söker nu Coacher till våra ungdomslag

 

Rollen som Coach:

  • Administrera laget och träna, coacha matcher.
  • Ansvara för att laget håller en god basketkvalité
  • Ansvara för bemanning vid matcher och administrera utbildning av sekretariat (klubben ordnar utbildning)
  • Tillsammans med Sportchef Ungdom göra en säsongsplanering för laget
  • Leda och planera samlingar, utbildningar och aktiviteter i klubbens regi.

 

Vi söker dig

Som har ett gediget och dokumenterat intresse för basket i nivå med minst ”Grund Utbildningstränare” och drivs av att arbeta med ungdomars utveckling. Du har en god självkännedom och social kompetens och som person är du är en ansvarstagande och tydlig i din kommunikation och pålitlig i ditt åtagande.

 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att leda utvecklingen ett av våra ungdomslag. Vi erbjuder villkor enl avtal. Tjänsten innebär att du blir en central person i vår förening en viktig förebild för våra ungdomar. Klubben har tydliga ramar kring värdegrund och uppförandekod.

 

Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till ordforande@turebergbasket.se. Sista ansökan 3 maj

 
Facebook
Klubbsponsorer