Sommarlovsläger Tureberg Basket
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Turebergs Basketklubb
Basket

VI SÖKER SPORTCHEF PÅ HELTID
2024-04-25 13:25

Tureberg Basket har 450 aktiva medlemmar i 24 lag. Vi är en förening som arbetar över hela kommunen med målet att skapa en positiv basketkultur där alla får delta och får utvecklas. Vi har en aktiv styrelse, ett stort engagemang bland föräldrar, lokala skolor, företag. Tureberg Basket spelar Elitbasket med sina herr och damlag. Vi har ca 30 tv-sända hemmamatcher i Sollentuna Sim och Sporthall. Våra Elitlag leds av rutinerade och meriterade coacher i absolut toppklass.

 

Vi söker nu en Sportchef.

 

Rollen som Sportchef:

  • Planera och sköta vår ungdomsverksamhet
  • Sköta administration kring våra representationslag
  • Bemanna vårt kansli
  • Ansvara tillsammans med styrelsen utsedd representant rekrytera och anställa coacher till våra ungdomslag
  • Upprätta och hålla en säsongsplanering för ungdomsverksamheten
  • Leda och planera samlingar, utbildningar och aktiviteter i klubbens regi.
  • Coacha minst 2 ungdomslag i föreningen.
  • Svarar för rekrytering av barn till nybörjargrupper och lägga stor prioritet på att få igång fler väl fungerande barngrupper med tränare, lagföräldrar och verksamhet som upplevs som proffsig och rolig.

 

Vi söker dig

Som har ett gediget och dokumenterat intresse för basket i nivå med ”fortsättning utbildningstränare” och drivs av att arbeta med ungdomars utveckling. Du har en god självkännedom och social kompetens och som person är du är en ansvarstagande och tydlig i din kommunikation och pålitlig i ditt åtagande.

 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att leda utvecklingen av vår förening. Vi erbjuder villkor enl avtal. Tjänsten innebär att du blir en central person i vår förening och kommer kunna tillsammans med styrelsen forma föreningen inför framtiden

 

Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till ordforande@turebergbasket.se . Sista ansökan 3 Maj

 
Facebook
Klubbsponsorer